Deskundigheid en persoonlijke inzet, daar staat De Vries & Metman voor

De Vries & Metman, opgericht in 1995, is uitgegroeid tot een vooraanstaand kantoor met goed bereikbare vestigingen in Amsterdam, Arnhem en Eindhoven. Met ruim 30 medewerkers, waaronder 17 octrooigemachtigden en 1 merkengemachtigde, staan wij dagelijks klaar voor het midden- en kleinbedrijf, multinationals, maar ook voor privé-uitvinders.
Wij geloven in de kracht van het persoonlijk contact

U heeft iets unieks bedacht en wellicht ook veel vragen over hoe u dat kunt beschermen. Dat vereist niet alleen deskundig advies, maar vooral maatwerk, iemand die meedenkt.

Onze gemachtigden zijn gespecialiseerd op het gebied van:

  • chemie en biotechnologie
  • elektrotechniek
  • informatie- en communicatietechnologie
  • werktuigbouw, civiele techniek, industrieel ontwerpen
  • merken en modellen

Op basis van uw vraag of werkgebied krijgt u de specialist die u, eventueel voor jaren, persoonlijk begeleidt. Voor ons telt de bescherming van uw commerciële belangen. Wij hebben alle deskundigheid in huis om met u het volledige proces stap voor stap te doorlopen.

Introductieaanbieding

De Vries & Metman biedt u de gelegenheid voor een eenmalig vrijblijvend en kosteloos gesprek over uw uitvinding. Dit gesprek duurt doorgaans een uur en heeft als doel informatie te verschaffen over de beschermingsmogelijkheden voor uw uitvinding, merk of model.